Híreink

Tenisz szakosztályunk márciusi eredményei

2016. április 6.

Szendrői arany itthon, Bukta siker Törökországban

Márciusban Bukta Ági, a BSC legjobb női versenyzője, ismét Törökországban volt versenysorozaton. Az egyéni versenyek-eredmények nem sikerültek a legjobban Áginak, de a páros annál inkább. A mérlege egy 1. helyezés és egy 3. helyezés.

2016.03.5-7-e között, Budapesten rendezték meg az RTK Kupát, ahol a BSC versenyzője is részt vett. Müller Nikolett egyre jobb formába lendül és a korosztályos ranglistán (L16) már a 15. helyen áll. Ezen a versenyen a legjobb 8 közé jutott.

2016.03 19-21-e között, Budaörsön került megrendezésre a Decathlon Kupa. A „ hazai” versenyen a Tenisz Szakosztály is képviseltette magát. L12 korcsoportban Semperger Rebeka indult, ő ebben az évben kezdett versenyezni a nálánál 2 évvel idősebbek között. Ezen a megmérettetésen 2 meccset is nyerve (nagy küzdelem + kiváló játék) bejutott a legjobb 8 közé. L16 korcsoportban Kótány Katica volt a BSC teniszezőinek „gladiátora”. Sokat vártunk tőle, hozta is a „kötelezőt”. Ezen a versenyen 2. helyezett lett.

Ugyanezen a hétvégén rendeztek még versenyt a férfiaknak is. A Hungaro Casing Kupa a felnőttek között Szendrői Lászlóé lett és vele az 1. helyért járó érem is.