Híreink

Újabb Magyar Bajnokot ünnepelhetünk

2016. április 24.

Beringer Fatime a dobogó tetejéig küzdötte fel magát a 2016. évi Junior Magyar Bajnokságon.

Piliscsaba adott otthont a 2016.évi Junior Magyar Bajnokságnak. Sárhegyi Gábor és Beringer Fatime képviselte a budaörsi színeket. Sárhegyi Gábor erre a versenyre megszokott súlycsoportjától megválva a 81 kg-ban mérlegelt be. Első mérkőzését magabiztosan hozta a Vasas versenyzője ellen, a másodikban azonban alul maradt az UTE-s, Veres Marcival szemben. A visszamérkőzésen javított, de a vigaszág következő mérkőzését ismét elvesztette, Gábor így a hetedik helyen végzett.

Beringer Fatime a 48 kilós lányok között a jelenlegi pozíciója szerint első számú kiemeltként várta a sorsolást. A kiemelésnek köszönhetően erőnyerőként kezdett. Tamasi Szandra és Ábrahám Titanilla mérkőzésének győztesét várta a második körben. Titanilla lett az ellenfél, Fatime magabiztosan nyerte a meccset.

A döntőbejutásért a KSI judokája állt fel szembe vele a tatamin. Fatima ezt a meccset is fölényesen nyerte. A másik ágon az UTE-s Kármán Andrea jutott a döntőbe, így a "Final Block"-ban ő várt Fatimére. A döntő szoros kűzdelemben Fatime javára dőlt el. 

Beringer Fatime ezzel a 2016-os esztendő Junior Magyar Bajnoka 48 kg-ban!