Híreink

Hétvégi eredmények

2013. április 9.

2013. április 6-án, szombaton felnőtt csapatunk a Viadukt-Biatorbágy gárdáját fogadta. Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, hiszen az első félidőben az ellenfél nagyon jól szerveződő védelmét nem sikerült áttörni, gólt szerezni. A második játérészben a cserék új lendületet vittek a játékba, majd Lattenstein gólja után felpörgött a játék, hiszen az ellenfél kitámadt és játékosaink előtt nagy területek nyíltak. A 2-0-ás végeredményt a a 89' percben Balogh állította be. Focistáink 18 lejátszott mérkőzés után (14 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség) továbbra is 7 ponttal vezetik a bajnokságot.

 

2013.04.06. 16 óra- Budaörs, Árok u., 300 nézõ.

Játékvezetõ: Czékus Sándor (Agócs János, Pikó Attila)

Budaörsi SC: 
Németh V. - Pleván, Lõrincz, Márton (Brkic-46'), Rajnay -Csobánki - Balogh B., Lattenstein, Tüske(Lászka-80'), Sánta (Herczeg-63')- Papp G.

Cserék: Pap B.(kapus), Kerekes,Sajbán II., Kaszás.

Gólok: Lattenstein (70'), Balogh B.(89').

Asztaliteniszezőink is eredményes hétvégét tudhatnak maguk mögött, hiszen mindhárom hétvégi mérkőzésen budaörsi győzelem született! Női Extra Ligásaink hazai környezetben 9:1-re győzték le a Szekszárd csapatát. A férfi Extra Ligában a Szeged volt csapatunk ellenfele, akiket 7:3 arányban sikerült legyűrni. Megyei csapatunk pedig 17:1-es győzelmet aratott a King-Pong SE gárdája ellen.

Gratulálunk az elért eredményekhez!